Be-Comfy Revor Boxspringset

00116
€1 379,00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens

Comfort, Een bed waar iederéén kan van dromen.

Comfortabel. Ergonomisch. Maar ook betaalbaar. BE-COMFY kan verkregen worden in vaste en elektrische versie en wordt afgewerkt met het hoofdbord, de Comfort 750 matras, pootjes en de stofkleur van jouw keuze. De boxspring met bonellveren binnenin is 25cm hoog (poten excl.). Setprijzen zijn incl. boxspring, pootjes, matras en hoofdbord.

De BE-COMFY boxspringset combineren we met de bijpassende Comfort 750 matrassen. Deze pocketveer matrassen bieden de perfecte ondersteuning in combinatie met de BE-COMFY boxen en zijn beschikbaar in 3 versies met elk hun eigen unieke comfortlaag. De 'Comfort Hybride' is de meest veelzijdige versie, De 'Comfort Latex' biedt een verbeterde veerkracht en puntelasticiteit en de 'Comfort Visco' zorgt op zijn beurt voor een betere drukverdeling.

Deze boxspring is ook verkrijgbaar in een elektrische versie. Dit zowel in de 2L als 3L samenstelling. Lees je nog graag een boek of kijk je nog graag TV voor het slapengaan? Dan is een elektrische boxspring zeker een meerwaarde!

Bewaar dit product voor later