Kayori Shots - Dodezeezout - Yukou

00368
€6,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Productvoordelen

  • 99% natuurlijke ingrediënten
  • Luxe glazen verpakking
  • Ideaal als Cadeau

Productomschrijving

Dit shot Dodezeezout is dé sleutel tot totale ontspanning. Dodezeezout ruikt namelijk niet alleen heel erg lekker, het baden in zout heeft ook voordelen voor het lichaam! Al in de oudste beschavingen gebruikte men Dodezeezout als verzorgend en helend middel. Dodezeezout is namelijk rijk aan mineralen die zacht zijn voor de huid en een reinigende werking hebben. Om het zout volledig in haar kracht te laten staan hebben wij verder slechts parfum toegevoegd voor een extra ontspannend effect. Lichaam en geest komen zo samen tot rust in een heerlijk warm bad.

Kayori

Geur
De geur 'Yukou' is gebaseerd op de krachten die geassocieerd worden met de geur van Bergamot. Frisse citrus geuren staan bekend om het verfrissende effect. Van Bergamot denkt men dat het niet alleen verfrist maar ook helpt op sombere dagen. De ideale geur om de dag mee te beginnen!

Kayori Shots

Een feest om te geven, nog leuker om te krijgen. Kayori shots zijn speelse reageerbuisjes met een shot of Kayori. Kayori shots zijn verkrijgbaar in dode zeezout, bad kaviaar en badzout. De shots zijn verkrijgbaar in de bekende Kayori geuren Kohaku, Yukou, Kashimaya en Shincha. Zo kun je precies jouw favoriete shots bij elkaar verzamelen!

Bewaar dit product voor later