Matras Recor Aura Renew

00478
€1 377,00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens

Hernieuw je energie en ervaar de natuurlijke veerkracht van gelatexeerd paardenhaar.

De comfortlaag van de Aura Renew matras is gemaakt van gelatexeerd paardenhaar, 3cm aan beide zijden en is 100% natuurlijk. De paardenharen worden gevlochten en vervolgens bewerkt met een coating van natuurlatex waardoor ze structuur krijgen en elastisch worden. Dit resulteert in zeer goede veerkracht en drukverdeling. Het innovatieve materiaal is niet alleen 100% natuurlijk, het is ook zeer comfortabel en duurzaam.

Gelatexeerd paardenhaar heeft een volledig open structuur waardoor het uitstekend ventileert, zeker in combinatie met de kern en het kader van Recoil pocketveren. Paardenhaar zelf heeft bovendien een sneldrogende werking, waardoor u in alle omstandigheden kan genieten van een optimaal slaapklimaat.

De luxueuze damast hoes van de Aura Renew matras is gemaakt van natuurlijke viscose en gevuld met diervriendelijk wol, ondermeer van Texel schapen. De drukverdeler die tussen de comfortlaag en de verenkern ligt is gemaakt van natuurlijk zijde.

RECOIL® Pocketveren zijn breder in het midden en smaller aan de uiteinden (tonvormig). Elke veer bevat 25% meer staal en heeft meer windingen dan een klassieke veer.


Bewaar dit product voor later