Matras Recor Aura Reset

00479
€982,00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens

Reset je lichaam en geest met deze veerkrachtige, ventilerende en anti-allergische matras.

De comfortlaag van de AURA Reset matras bestaat uit 3cm Bio Pantera® schuim aan beide zijden, dat deels geproduceerd is met hernieuwbare grondstoffen. De veerkracht en elasticiteit van het hoogwaardige Pantera® schuim zorgen voor de perfecte combinatie van comfort en lichaamsondersteuning. De duurzaamheid van Pantera® wordt bekrachtigd met een garantie van 7 jaar. Pantera® staat ook bekend om zijn uitstekende vocht- en warmteregulatie.

De hoes en de comfortvulling van de RESET matras zijn behandeld met PUREST, een permanente vezelcoating die zorgt voor een actieve en permanente hygiënische bescherming. PUREST werkt vochtregulerend, microbe-bestrijdend en anti-allergisch.

AURA matrassen worden gemaakt met zoveel mogelijk duurzame, natuurlijke, gerecycleerde en recycleerbare materialen. Zo hebben we geopteerd voor de BIO uitvoering van Pantera® schuim en is de hoes vervaardigd met 100% gerecycleerd garen. Ook de vilten drukverdeler bestaat enkel uit gerecycleerd materiaal.

RECOIL® Pocketveren zijn breder in het midden en smaller aan de uiteinden (tonvormig). Elke veer bevat 25% meer staal en heeft meer windingen dan een klassieke veer.Bewaar dit product voor later