Revor Comfort 750 Latex Matras

00320
€454,00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens

De Comfort 750 Latex is een matras die u extra ondersteuning en comfort biedt. De kern met 750 individueel verpakte pocketveren zorgt ervoor dat bewegingen op het ene ligvlak minder voelbaar zijn op het andere ligvlak. De Latex versie heeft bovendien extra sterke eigenschappen op vlak veerkracht en ergonomie. De afritsbare dubbeldoek hoes is doorstikt met antiallergische thermowatten en heeft een 3D ventillatieband zodat de luchtdoorstroom bevorderd wordt. Deze matras is 21 cm hoog. Dit is een keerbare matras en is aan beide zijden afgewerkt met een comfortlaag van 3cm latex.

Deze matras heeft een kern van pocketveren dit zijn tonvormige veren, individueel verpakt in textiel hoesjes. Elk veertje kan daardoor onafhankelijk reageren en een zeer hoge plaatselijke indrukking en comfort garanderen op plaatsen waar de lichaamsdruk het hoogst of laagst is.

Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren.

Deze pocketveren zijn altijd elektro-thermisch gehard, deze veren ondergaan nog een extra korte en krachtige verhitting waardoor de veren een langere levensduur hebben.

Bewaar dit product voor later