Revor Relax 1500 Hybride Matras

00321
€454,00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens

De Relax 1500 Hybride is een matras die u extra ondersteuning en comfort biedt. De kern met 1500 individueel verpakte pocketveren zorgt ervoor dat bewegingen op het ene ligvlak minder voelbaar zijn op het andere ligvlak. De Hybride versie heeft bovendien sterke ventilerende en vochtafvoerende eigenschappen. De afritsbare dubbeldoek hoes is doorstikt met antiallergische thermowatten en kan gewassen worden op 40°C. De hoogte van deze matras is 21 cm. Dit is een keerbare matras en is aan beide zijden afgewerkt met 3cm Hybride schuim.

Deze matras heeft een kern van pocketveren dit zijn tonvormige veren, individueel verpakt in textiel hoesjes. Elk veertje kan daardoor onafhankelijk reageren en een zeer hoge plaatselijke indrukking en comfort garanderen op plaatsen waar de lichaamsdruk het hoogst of laagst is.

Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren.

Deze pocketveren zijn altijd elektro-thermisch gehard, deze veren ondergaan nog een extra korte en krachtige verhitting waardoor de veren een langere levensduur hebben.


Bewaar dit product voor later