Revor Relax 1500 Latex Matras

00322
€579,00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
De Relax 1500 Latex is een matras die u extra ondersteuning en comfort biedt. De kern met 1500 individueel verpakte pocketveren zorgt ervoor dat bewegingen op het ene ligvlak minder voelbaar zijn op het andere ligvlak. De Latex versie heeft bovendien extra sterke eigenschappen op vlak veerkracht en ergonomie. De matrashoogte is 21cm. Het is een keerbare matras met aan beide zijden 3cm latex afdeklaag.
De afritsbare dubbeldoek hoes is doorstikt met antiallergische thermowatten kan gewassen worden op 40°C.

Deze matras heeft een kern van pocketveren dit zijn tonvormige veren, individueel verpakt in textiel hoesjes. Elk veertje kan daardoor onafhankelijk reageren en een zeer hoge plaatselijke indrukking en comfort garanderen op plaatsen waar de lichaamsdruk het hoogst of laagst is.

Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren.

Deze pocketveren zijn altijd elektro-thermisch gehard, deze veren ondergaan nog een extra korte en krachtige verhitting waardoor de veren een langere levensduur hebben.

Bewaar dit product voor later