Silvana Support Blauw Hoofdkussen N°4

00030
€119,95
Op voorraad
1
Productgegevens

De Silvana Support Blauw (voorheen "Support Fluorine") is iets steviger dan de Paarse uitvoering. De Support Blauw is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent.

De bovenvakken van het kussen zijn gevuld met Comforel®: een vulling van hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van een ritssluiting kan de vulling naar eigen wens gedoseerd worden.

De tijk (hoes) van de Support kussens is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Sanitized®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De Support Blauw heeft een neksteun van Vita Talalay latex®. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen.

Je kunt dit kussen wassen op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. We adviseren om onder het gewone kussensloop een beschermende molton sloop te gebruiken. Deze houdt het kussen langer schoon en in goede conditie.

Bewaar dit product voor later