Silvana Support Geel Hoofdkussen N°5

00031
€119,95
Op voorraad
1
Productgegevens

De Silvana Support Geel (voorheen "Support Cristal") is de op één na stevigste variant uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent.

In de bovenvakken is het kussen gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met vezelbolletjes. De synthetische vezelbolletjes maken het hoofdkussen zacht en veerkrachtig. De combinatie met Vita Talalay® latex sticks zorgt voor stevigheid en een goede ondersteuning. Door middel van een ritssluiting is de vulling naar eigen wens te doseren.

De hoes van het kussen, oftewel de tijk, is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen. Door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijtwerend.

Het kussen heeft een neksteun van Vita Talalay® latex. Deze latex is hoogwaardiger en soepeler dan standaard latex. De nekinkeping in de neksteun volgt het hoofd en de nek soepel waardoor een ontspannen lighouding wordt bereikt.

Je kunt de Support Geel wassen op 60 graden Celsius, zonder de neksteun. We adviseren het gebruik van een molton sloop onder je gewone kussensloop om het kussen te beschermen. Zo blijft het kussen langer fris en in goede conditie.

Bewaar dit product voor later