Silvana Support Groen Hoofdkussen N°6

00032
€119,95
Op voorraad
1
Productgegevens

De Silvana Support Groen (voorheen "Support Larimar") is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld van postuur bent.

In de bovenvakken is de Support Groen gevuld met Vita Talalay® latex-sticks. Vita Talalay® is een hoogwaardige en goed ventilerende latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie.

De hoes van het kussen, oftewel de tijk, is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen. Door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

De Support kussens hebben een neksteun van Vita Talalay® latex. In vergelijking met reguliere latex is Vita Talalay® soepeler en beter ventilerend. De nekinkeping zorgt ervoor dat de schouders goed aansluiten op het kussen. Hierdoor lig je altijd in de meest ontspanning lighouding.

Vanwege de latex vulling van het kussen is de Support Groen niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Om je hoofdkussen lang schoon en fris te houden adviseren wij om onder het gewone kussensloop een molton sloop te gebruiken.

Bewaar dit product voor later