Silvana Support Paars Hoofdkussen N°3

00029
€119,95
Met latex neksteun
Op voorraad
1
Productgegevens

De Silvana Support Paars (voorheen "Support Emerald") is het kussen uit de Silvana Support collectie met de meest gangbare zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.

In de bovenvakken is de support Paars gevuld met Quallofil®. Quallofil® is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden. De vulling is door middel van de ritssluiting eenvoudig te doseren.

De buitenkant van het kussen is van 100% katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van de Support kussens is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

Je kunt de Support Paars wassen op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. We adviseren het gebruik van een molton sloop onder je gewone kussensloop om het kussen zo lang mogelijk schoon, fris en in goede conditie te houden.


Bewaar dit product voor later