Tempur Ombracio Smartcool Hoofdkussen

00020
€157,21
Op voorraad
1
Productgegevens

Het TEMPUR Ombracio SmartCool™ hoofdkussen is ideaal voor buikslapers en mensen die graag hun hoofdkussen vasthouden en knuffelen. Het unieke klavertjevier-ontwerp werkt op natuurlijke wijze samen met uw lichaam en zorgt ervoor dat uw schouders wat hoger liggen voor optimaal comfort, ondersteuning en ademhaling. Vind de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning en geniet van een echt goede nachtrust.

Het Ombracio hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal. Het bestaat uit miljarden ultragevoelige cellen die comfortabele drukverlaging bieden door zich exact aan uw natuurlijke kromming aan te passen.

De innovatieve hoes met SmartCool™ technologie voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte. Zo blijft u zich vanaf het moment dat u gaat liggen prettig fris en koel voelen.

Speciaal voor dit hoofdkussen is er ook een Tempur-Fit Ombracio kussensloop in een Stretch Jersey kwaliteit, op maat van het Ombracio kussen.

Bewaar dit product voor later