Tempur Symphony Smartcool Hoofdkussen

00017
€144,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Het TEMPUR Symphony SmartCool™ hoofdkussen geeft u het ultieme gevoel van ondersteuning op maat en verkoelend comfort.

Het Symphony SmartCool™ hoofdkussen, voortgekomen uit technologie van NASA en geperfectioneerd om te slapen, is gemaakt van TEMPUR® materiaal. Het bestaat uit miljarden ultragevoelige cellen die comfortabele drukverlaging bieden door zich exact aan uw natuurlijke kromming aan te passen. Onze innovatieve hoes met SmartCool™ technologie voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte. Zo blijft u zich vanaf het moment dat u gaat liggen prettig fris en koel voelen.

De licht schuinaflopende, dubbelzijdige vorm is ideaal voor rug- en zijslapers. Het kussen werkt met uw lichaam samen om uw hoofd, nek en schouders de optimale houding te geven. Een kant van het kussen voelt aan als een traditioneel hoofdkussen en is ideaal voor als u op uw rug wilt slapen; de andere kant loopt schuin af en biedt extra ondersteuning als u op uw zij ligt. U hoeft het kussen alleen maar om te draaien om in de houding van uw keuze te slapen. Om aan uw individuele behoeften te voldoen is het leverbaar in verschillende maten, zodat u van een echt goede nachtrust kunt genieten.

Speciaal voor de hoofdkussens van Tempur is er ook een Tempur-Fit Queen kussensloop All Sizes in een Stretch Jersey kwaliteit, die door de unieke lengte- en breedtestretch de contouren van het kussen optimaal volgen.

Bewaar dit product voor later