Tempur Arc bed Form

00299
€1 705,00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens

Tempur® Bed Arc inclusief Tempur bedbodem(s) (exclusief matrassen)


Productomschrijving

Een TEMPUR Arc™ bed is de perfecte aanvulling op elke TEMPUR® matras. Het met zorg ontworpen unieke systeem van bedbodems en verschillende soorten ondersteuning laat uw matras optimaal presteren. Zo geniet u van de ultieme TEMPUR® slaapervaring.

TEMPUR Arc™ is gecreëerd in samenwerking met het bekroonde ontwerpbureau Studio Stockholm. Het is een collectie prachtig vormgegeven bedden, ontworpen met het oog op de meest uiteenlopende voorkeuren, trends en stijlen van over de hele wereld. Vorm en functie gaan perfect samen en modieuze bedontwerpen worden gecombineerd met modulaire onderdelen. TEMPUR Arc™ is veel meer dan een bed: dit is een luxe meubelstuk voor in uw huis. Een slaapkamer is niet alleen om in te slapen, maar ook om in te wonen.

Productvoordelen

 • Een flexibel, duurzaam bed dat met u meegroeit
  Elk element, elk product en elk onderdeel binnen de TEMPUR Arc™ beddencollectie is ervoor gebouwd om lang mee te gaan. Zo krijgt u een bedsysteem met een lange levensduur, waarop u kunt vertrouwen. Elk TEMPUR Arc™ bedsysteem wordt daarom geleverd met 10 jaar garantie*. Dat betekent volledige gemoedsrust voor u, tien jaar lang, elke nacht weer. *Overeenkomstig de desbetreffende voorwaarden
 • Kwaliteit in elk detail
  De TEMPUR Arc™ beddencollectie biedt de hoogwaardige normen die u mag verwachten van 's werelds grootste fabrikant van matrassen, kussens en bedden. Elk detail wordt met de hand vervaardigd van luxe materialen en stoffen die ongelooflijk duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Zodat u telkens als u gaat slapen weer van duurzame kwaliteit kunt genieten.
 • Gemakkelijk binnen enkele minuten en zonder gereedschap te monteren
  Dankzij het modulaire systeem is elk bed gemakkelijk te ontwerpen, te verplaatsen en te monteren. Er is geen gereedschap nodig om een TEMPUR Arc™ bed op te bouwen: binnen enkele minuten is uw bed helemaal klaar voor gebruik.

Technische gegevens

 • Hoofdbord Form H:101cm, breedte 5cm oversteek aan beide zijden van bedkader
 • Bedkader H:26cm (exclusief poot & matras)
 • TEMPUR Arc™ schotelbodem(s)


Bewaar dit product voor later